Rivierenland Corporate Finance

Contact

Algemene contactinformatie

Rivierenland Corporate Finance
Hogeweg 135
5301 LL Zaltbommel

+31 (0)418 57 95 45
info@rivierenlandcorporatefinance.nl

Zullen we even kennismaken?

Wij zijn Arnout van Holten en Geert van Herwijnen. De drijvende krachten achter Rivierenland Corporate Finance, kortweg RCF. We hebben minstens 1 overeenkomst: een passie voor het begrijpelijk maken van ingewikkelde materie en voor het vervullen van de regierol in misschien wel de belangrijkste zakelijke stap in uw leven. 

Weten wie we zijn en wat we kunnen? Maak gerust kennis met ons, dat waarderen we zeer!

Arnout van Holten

Geert van Herwijnen

w-11.jpg
w-13.jpg
w-12.jpg
w-13.jpg
w-11.jpg

Arnout van Holten

Arnout van Holten is medeoprichter van Rivierenland Corporate Finance. Hij beschikt over een bedrijfskundige achtergrond en was van 2012 tot 2023 werkzaam bij Rabobank. De laatste zes jaar specialiseerde hij zich als Relatiemanager Grootzakelijk in het adviseren van ondernemers in de sectoren ICT en dienstverlening. In deze functie werkte hij nauw samen met investeerders en private equity partijen. Zijn waardevolle en uitgebreide netwerk zet hij graag voor RCF en u in.

Dit is typisch Arnout:

  • Energiek
  • Enthousiast
  • Relatiemens in hart en nieren
  • Toegankelijk

06 30 86 11 97 arnout@rivierenlandcorporatefinance.nl

w-12.jpg

Geert van Herwijnen

Geert van Herwijnen is sinds 2010 als vennoot verbonden aan WEA Rivierenland Accountants en Adviseurs B.V. in Zaltbommel. Hij zet zijn bedrijfseconomische en accountancy-achtergrond in voor een optimale oplossing voor zijn klanten. Nadat hij het business valuation programma aan Nyenrode Business Universiteit afrondde, doorliep Geert met succes het certificeringstraject bij het NIRV. Hij mag zich daarmee register valuator noemen. Naast zijn werkzaamheden voor WEA vervult Geert een ondersteunende rol binnen Rivierenland Corporate Finance.

Dit is typisch Geert:

  • Vastberaden
  • Doelgericht
  • Analytisch sterk
  • Bruggenbouwer

06 21 67 28 09 geert@rivierenlandcorporatefinance.nl