Rivierenland Corporate Finance

Contact

Algemene contactinformatie

Rivierenland Corporate Finance
Hogeweg 135
5301 LL Zaltbommel

+31 (0)418 57 95 45
info@rivierenlandcorporatefinance.nl

Bedrijf kopen en verkopen: wij begeleiden van a tot z

Staat u op het punt om een bedrijf te kopen of verkopen? Dan realiseert u zich dat u te maken krijgt met een complex en uitdagend proces. 

Hoe fijn is het dan om te weten dat u dit werk uit handen kunt geven aan een partij die u van a tot z begeleidt en adviseert. Zodat u in het volste vertrouwen in staat bent om een van de belangrijkste beslissingen in uw leven te nemen. 

Het allerbelangrijkste is om zo vroeg mogelijk te beginnen. Door ons vroegtijdig te betrekken zorgen we samen voor een optimaal resultaat.

Bij RCF verdiepen we ons goed in uw sector en markt. Met onze uitgebreide ervaring helpen we u bij een succesvolle transactie waar u met een gerust hart mee verder kunt!

w-7.jpg

Een bedrijf kopen

U heeft een bedrijf op het oog. Een prachtbedrijf. En ogenschijnlijk ook succesvol en kansrijk. U ziet mogelijkheden: synergievoordelen, extra kennis en kunde of nieuwe producten.

Maar nu begint het pas: de aankoop van een bedrijf is niet zelden een overweldigende ervaring. Het onderhandelen over de juiste prijs en het realiseren van de juiste financieringsoplossing zijn slechts enkele obstakels waar u mee te maken krijgt. En vergeet het boekenonderzoek niet. Door de regierol in het due dilligenceproces te nemen zorgen we er samen voor dat u goed weet wat u koopt. Zo voorkomt u dat u naderhand voor vervelende verrassingen komt te staan.  

RCF heeft de expertise in huis om uw overname tot een succes te maken. Tijdens de onderhandelingen komen we op voor uw belang en streven we naar de voor u meest gunstige voorwaarden. Ook helpen we u bij het realiseren van de benodigde financiering: eigen vermogen, vreemd vermogen of een combinatie van beide.

Een bedrijf verkopen

Het besluit om uw bedrijf in de verkoop te zetten kan uiteenlopende redenen hebben. Misschien gaat u met pensioen. Wellicht heeft u totaal andere toekomstplannen. Wat de reden ook is, de verkoop van een bedrijf kan een ingrijpende en zelfs emotionele gebeurtenis zijn. U heeft jarenlang keihard gewerkt, maar nu is het tijd om het bedrijf op een (financieel) fatsoenlijke manier van de hand te doen.

RCF helpt u bij alle uitdagingen die hierbij op uw pad komen. Denk aan: het vinden van de juiste koper, onderhandelingen over de voorwaarden van verkoop en een eerlijke waardering van uw bedrijf. Met onze expertise proberen we er alles uit te halen. We streven naar een transactie die u tot volle tevredenheid stemt. Bij RCF staat úw belang voorop.

w-5.jpg