Rivierenland Corporate Finance

Contact

Algemene contactinformatie

Rivierenland Corporate Finance
Hogeweg 135
5301 LL Zaltbommel

+31 (0)418 57 95 45
info@rivierenlandcorporatefinance.nl

Uw betrouwbare gids in financieringsland

De financiering van uw bedrijf is het fundament van uw onderneming. Alleen met de juiste financiering, onder de gunstigste voorwaarden, staat uw bedrijf als een huis. Daardoor kunt u met een gerust hart ondernemen. 

Rivierenland Corporate Finance (RCF) helpt u op weg door het ingewikkelde woud aan diverse financieringsvormen. Eigen vermogen, vreemd vermogen, bankleningen, venture capital, private equity en wie weet zelfs crowdfunding: de mogelijkheden zijn legio en vaak komt u zelfs uit op een mix van financieringsvormen. Het maken van de juiste keuze vergt expertise en ervaring. Onze adviseurs zijn er ook om u te behoeden voor eventuele valkuilen en om risico’s op een eerlijke en realistische manier in kaart te brengen. Wij zijn uw betrouwbare gids in financieringsland.

Uw unieke bedrijf, uw unieke financieringsmix

Natuurlijk zijn wij dol op cijfers en Excel-spreadsheets. Maar nog enthousiaster worden we van het verhaal achter die cijfers. Uw financieringsvraagstuk is een case die maatwerk verdient. Dat maatwerk wordt bepaald door uw eigen doelen, plannen en toekomstvisie. Voor ons – maar ook voor u – is het daarom van het grootste belang om honderd procent inzicht te krijgen in uw bedrijf en uw ambities. Noodzakelijk voor een op maat gesneden financieel advies.

RCF staat u bij in élk stadium van uw financieringsbehoefte. Van het opstellen van een solide financieringsmemorandum tot het samenstellen van een lijst met potentiële investeerders en/of financiers. Vanzelfsprekend zetten we voor u ook onze kennis in bij onderhandelingen over de meest gunstige leningsvoorwaarden. 

Wij zijn er voor elke ondernemer. Voor zowel het mkb als grotere ondernemingen. Voor startende ondernemingen die willen groeien, maar ook voor gevestigde bedrijven die aan de vooravond staan van flinke investeringen. Wij helpen bedrijven in elke sector om hun gewenste financiering rond te krijgen.